Opleiding LHP

De opleiding LHP bereidt u voor op het examen Leergang Hypothecaire Planning. Per december 2015 worden de examens van het schriftelijk deel afgenomen door CITO.

Tevens vindt er een assessment plaats. Hieraan kunt u deelnemen nadat u het schriftelijk examen met goed gevolg heeft afgelegd. Inschrijven en nadere informatie over het assessment kunt u aanvragen via het secretariaat van de CEHP, secretariaat@cehp.nl of 033-254 2014.

Wft zijn minimum eisen

Het diploma Wft Hypothecair Krediet is een prima diploma. Maar het is wel het wettelijk minimum. Alle, meer dan 15.000 hypotheekadviseurs, zullen na 1 januari 2017 dit diploma hebben. Goed om klanten met basisvragen te adviseren.

Complexere dossiers vragen extra kennis en vaardigheid

De samenleving wordt complexer. Steeds vaker treft u klanten met specifieke vragen en dit soort vragen zullen alleen maar toenemen. Denk aan restschuldfinanciering, fiscaal overgangsrecht, echtscheiding en hypotheek, de ondernemer en zijn hypotheek en pensioen en hypotheek. Om dergelijke vragen goed te kunnen beantwoorden, moet de adviseur beschikken over bovenwettelijke kennis.

Hoogste gespecialiseerde hypotheekopleiding

De hoogste gespecialiseerde hypotheekopleiding in Nederland is de Leergang Hypothecaire Planning. Adviseurs die deze opleiding met succes behalen en lid worden van de NVHP mogen zich met trots profileren als Erkend Hypothecair Planner! Daarmee zijn deze adviseurs onderscheidend in een markt met heel veel hypotheekadviseurs.

De Leergang Hypothecaire Planning is een opleiding van meer dan 200 studie-uren kost en veelal 10 contactdagen.

Syllabus

De St.CEHP heeft vanaf april 2018 een nieuwe syllabus beschikbaar. U kunt deze 4-delige syllabus bestellen middels een mail naar secretariaat@cehp.nl met uw contactgegevens, afleveradres en factuuradres
De kosten van de syllabus bedragen € 172,- excl. verzendkosten.

Wilt u meer informatie over de opleiding en-of de syllabus, neem dan gerust contact op met het secretariaat: secretariaat@cehp.nl of 033-254 2014