Masterclasses

Permanente Educatie Hypothecair Planners in de vorm van Masterclasses

De Stichting Certificering Erkend Hypothecair Planners bewaakt de kwaliteit waaraan Hypothecair Planners dienen te voldoen. Willen Hypothecair Planners het recht behouden om deze titel te blijven voeren dan dienen zij jaarlijks te voldoen aan de door de Stichting voorgeschreven Permanente Educatie. Wordt aan deze voorwaarde niet voldaan dan volgt uitschrijving uit het register Hypothecair Planners. Herinschrijving is statutair dan alleen mogelijk indien (opnieuw) het examen Hypothecair Planner met goed gevolg wordt afgelegd. De EHP krijgt vrijstelling voor de PE EHP voor het jaar waarin het diploma is verkregen.

De St.CEHP heeft besloten vanaf 1 januari 2015 het systeem van de verplichte permanente educatie aan te bieden in de vorm van masterclasses.

De St.CEHP stelt onderwerpen en docenten van de masterclass vast. Op jaarbasis worden meer dan 10 onderwerpen geselecteerd. Deze masterclasses worden verspreid over Nederland georganiseerd. Om de kwalificatie Hypothecair Planner te behouden dient op jaarbasis minimaal 3 masterclasses uit deze serie te worden gevolgd. (vrije keuze uit vaardigheid en kennis)

 

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN VOOR DE MASTERCLASSES!

 

 

Uw waardering voor de docenten die de Masterclasses van de St.CEHP verzorgen

Deelnemers aan de masterclasses verzoeken wij de opleiding en de docent te waarderen. De St. CEHP hoopt u op deze wijze extra informatie te geven zodat u nog beter die masterclasses kunt selecteren die het best aansluiten bij uw interesse en werkgebied.

Nek aan nek race voor titel “beste docent”
De St. CEHP beoogt de beste docenten uit de markt te selecteren om de masterclasses te verzorgen. De evaluaties van alle docenten worden op deze site geplaatst.

Hieronder de waarderingen

naam aantal masterclasses aantal waarnemingen cijfer
Jasper Horsthuis 38 259 9,3
Rob Timmermans 73 656 9,2
Monique Londema 9 89 9
Paul Verspoor 2 23 8,7
Alex Erlings 23 185 8,9
Fatiha Mouhoul 9 75 8,6
Anja Sonke 10 59 8,6
Harry van houdt 6 39 8,3
Frank Paalman 4 33 8,4
Jeroen Oversteegen 5 52 8,5
Mischa Schrijver 3 28 8,1
Bart van der Wielen 2 25 7,6
Jeanne Rovers 4 45 6,1
Willem Schiffers 3 34 7,6